In hofje het Regiment aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur opende op 6 augustus Restaurant VIN de deuren. Lees verder
In hofje het Regiment aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur opende op 6 augustus Restaurant VIN de deuren. Miriam Mars en Jean-Pierre Vermee zijn de drijvende krachten achter het gloednieuwe restaurant dat gespecialiseerd is in wijn én in vis.
Zo'n 80 procent van de menukaart bestaat uit vis. Uiteraard is er ook aan de vegetariërs en vleesliefhebbers gedacht. Zo staan er op de kaart bijvoorbeeld kaaskroketjes, rib-eye, bief, ribs, maishoen, tournedos en quiche. Voor elk wat wils dus. Maar vis voert de boventoon. Van garnalencocktail tot allerhande schelpdieren, van Schotse zalm tot Bouillabaisse, zeewolf, zeebaars, oesters, kaviaar en kreeft. De keuze is reuze. Je voelt je als een vis in het water...
Het restaurant telt circa 70 zitplaatsen. Buiten is een sfeervol terras, ideaal voor een borrel met de lekkerste hapjes.
Bij Stockholm Haarlokaal in Etten-Leur kom je helemaal bij. In de sfeervolle, rustieke kapsalon met oud hout en robuust steen, kost ontspannen geen en...
Het Regiment is een uniek gebouw, aan de Bisschopsmolenstraat en het Grauwe polder voetpad te Etten-Leur, waar allerlei leuke ondernemingen in elkaar...